13 Jun 2013

BOLA GOLF MENJUNAM MASUK KEDALAM KEMALUAN ISTERI!!!


Sekadar gambar hiasan
Tindakan seorang suami yang cuba merangsang nafsu isterinya dengan menggesel bola golf di kemaluan wanita itu membawa padah apabila bola berkenaan tersangkut dan gagal dikeluarkan sehingga wanita itu terpaksa dibawa ke hospital.

Difahamkan, sebaik saja bola golf itu tersekat dalam kemaluan isterinya, lelaki terbabit berusaha mengeluarkannya menggunakan sudu tetapi tidak berjaya.

11 Jun 2013

MIGRASI AKAUN BEKALAN AIR METER PUKAL KEPADA BEKALAN AIR INDIVIDU

Pengebilan caj air bagi perumahan berstrata seperti rumah pangsa, pangsapuri dan kondomium biasanya dibuat berdasarkan meter pukal kepada skim perumahan tersebut, manakala pihak pengurusan / pemaju akan mengecajkan setiap unit rumah mengikut bacaan meter individu dan kadar yang dikenakan adalah mengikut kadar harga pukal tersebut atau mengambil kira caj untuk penggunaan air bagi harta bersama (seperti rumah sampah, dewan dll.).

Caj harga meter pukal buat masa ini adalah sebanyak RM 1.38/m3 berdasar tariff Kod 17 & 18 manakala bagi caj untuk meter individu adala mengikut penggunaan seperti berikut;

BILANGAN KERUSI PARLIMEN DAN DUN AKAN BERUBAH - SPR

SHAH ALAM – Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menyatakan persempadan semula yang akan dilaksanakan bermula tahun ini bakal merubah bilangan kawasan Parlimen dan Dun di negara ini.

Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof berkata ekoran daripada proses pembangunan dan migrasi yang banyak berlaku di kawasan-kawasan bandar khususnya, pembukaan Parlimen baru perlu dipertimbangkan.
“Ya, Parlimen Batu, Parlimen Bandar Tun Razak dan banyak lagi yang kita akan pecahkan kepada beberapa kawasan lain untuk elakkan daripada menjadi ‘hang’. 

9 Jun 2013

GURU DI MALAYSIA RAMAI SOKONG PEMBANGKANG - APA LAGI YANG GURU MAHU?

Jikalau sebelum ini, kalangan bangsa Cina di Malaysia menjadi sasaran utama Utusan Malaysia kerana menjadi “asbab” disebaliknya keputusan pilihanraya yang dilihat agak mengejutkan, tidak memberikan kemenangan besar kepada Barisan Nasional. Masakan tidak….


Masakan tidak, jikalau dilihat realiti paparan berita di media arus perdana, bantuan demi bantuan menjelang pilihanraya yang melimpah ruah, kerahan jentera kerajaan, lonjakan perbelanjaan berpuluh juta untuk pengiklanan di Internet (SEPERTI DI SINI), kebanjiran (bendera, sepanduk, banting dan lain-lain lagi) tetapi malangnya keputusan masih lagi tidak seperti dijangkakan? Apa lagi puncanya?